Paul Hörchner

Directeur, Enginia
linkedin-icon
paul.horchner@enginia.nl

Biografie

Paul Hörchner is een energieke creatieve geest die een passie heeft voor techniek. Ontwikkeling en groei is wat hem drijft en hij is ondernemer pur sang.
Na zijn HBO opleiding Industrieel Product Ontwerpen duurde het niet lang voordat het ondernemersbloed begon te kruipen. In 1997 startte Paul zijn eigen ingenieursbureau en deed hij diverse projectmanagement opdrachten bij o.a. Norit en ApplusRTD.

Privé stimuleert Paul groei en ontwikkeling bij de plaatselijke jeugd door zomerkampen te organiseren. Zakelijk uit zich dit vooral in zijn groeiende bedrijf Enginia en zijn team van super gemotiveerde medewerkers. Hij is trots dat mede hierdoor Enginia de grootste Smart Partner van Siemens PLM Software is. Paul wordt enthousiast als hij klanten in de maakindustrie heeft kunnen helpen in het beter en sneller innoveren. Spierings Mobile Cranes heeft dit bijvoorbeeld bereikt bij de ontwikkeling en productie van hun kranen. Door Teamcenter Multiview BOM Management te implementeren, hebben zij nu op één plek een volledige stuklijst waaraan alle ontwerp- en productiedata hangt. Dit soort projecten bij innovatieve klanten én zijn jarenlange ervaring, maken Paul met recht een gesprekspartner in het bereiken van Thought Leadership.

Alles sessies van Paul Hörchner

Opening 2019

10 okt 2019
9:30 - 10:00
Plenaire zaal