Harry Beukers

Voormalig Consultant/ Application Engineer, Enginia
linkedin-icon

Biografie

Harry is, om het in zijn eigen woorden te zeggen, de “oude rot” in het vak en heeft een lange historie in de maakindustrie. Zijn passie voor de automatisering begon bij de meubelfabrikage HMC te Rotterdam, waar hij een online verbinding tot stand bracht tussen CNC-Machine en PC/software. En dit was nog in het ponsband tijdperk.

Via diverse wegen heeft hij zich letterlijk opgewerkt van krullen vegende ambachtelijk meubelmaker in de jachtbouw, CNC-frezer (3 tot en met 5-assig simultaan), ass. Bedrijfsleider, uitvoerder projecten bouw, werkvoorbereider, tekenaar/constructeur en productontwikkeling, productieplanner tot hoofd werkvoorbereiding Lambri fabrieken. Bij het voormalig Somatech/Solva heeft hij zijn kennis uitgebreid met ervaring in CAD/CAM-software, 3D printen, laserscanning, plaatwerk, etc. Harry heeft altijd passie gehad om met CAD/CAM en aanverwante producten het maximaal haalbare uit productie (automatisering) te halen. Hierdoor heeft hij “alles” gezien en gedaan wat de techniek zo interessant maakt en is hij met recht een “expert” te noemen.

Bij Enginia gaf hij als consultant en application engineer Solid Edge ondersteuning en support aan klanten. Door de aandoening Guillain Barre (a.m.a.n) is Harry niet meer inzetbaar in het arbeidsproces, maar zijn oud-collega’s kunnen nog altijd bij hem terecht voor advies.

 

Alles sessies van Harry Beukers

Ask the experts (ENG)

11 okt 2018
15:30 - 16:00
SEU