Olaf van der Zalm, Enginia
10 okt 2019
15:00 - 15:30
Thought Leadership

Active Workspace: Al uw productinformatie eenvoudig binnen handbereik

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in hoe functies en rollen buiten je engineeringafdeling om, eenvoudig en gecontroleerd toegang kunnen krijgen tot specifieke productinformatie.
Active Workspace biedt via de webbrowser toegang tot een intuïtieve omgeving met alleen die knoppen die zinvol zijn voor jouw functie. Of je nu inkoper, werkvoorbereider, verkoper, of plaatwerker bent. En dat zonder installaties op computers van medewerkers. Het werkt zelfs op tablets en telefoons! Dus in de productie- en assemblagehal eenvoudig toegang tot je 3D model, onderweg voor verkopers om productinformatie te zoeken of een project in 3D live te laten zien aan klanten.

Overal waar Teamcenter wordt gebruikt, biedt Active Workspace een intuïtieve gebruiksinterface die gelijk is op al je apparaten, maar toespitst is op jouw werkzaamheden. Ook volledig buiten de maakindustrie.

Presentatie terugkijken?

Bekijk hieronder de powerpoint presentatie als video terug. Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op. Wil je de beeldopname van de hele presentatie zien? Stuur ons een e-mail en je ontvangt de link naar de hele video.