Innoveren in 2020

Innoveren in 2020. Speciaal voor directie en hoger management. We organiseren tijdens het Enginia Event een serie presentaties waarmee je weet wat je nu moet doen om in 2020 beter en sneller te innoveren. Cruciaal voor de maakindustrie die te maken heeft met de transitie naar Smart Industry, Internet of Things en een toenemende internationalisering.

Met o.a. nieuwe engineering en simulatie technologieën, klantpresentaties over product lifecycle management in de praktijk en de ROI van digitalisering.

Speciaal voor: Directie
Bekijk hier van wie

Solid Edge University

Solid Edge University. Ontdek en leer alles van Solid Edge 2019 tijdens de Solid Edge University. Boordevol heldere presentaties over nieuwe modules, Solid Edge Tips & Tricks en een actieve belevenis waar je energie van krijgt. Speciaal voor engineers die voorop willen lopen in hun vakgebied en alles uit de nieuwste versie van Solid Edge willen halen.

Met o.a. Build In Data Management, Technical Publications, Solid Edge Portal en inzichten in simuleren en berekenen.

Speciaal voor: Engineers
Lees meer

Technology Square

Ontmoet innovatie op ons Technology Square. Gedurende het Enginia Event presenteren onze partners en klanten zich hier met de nieuwste innovatie technologieën voor de maakindustrie.

Ontdek hoe innovatie in 2020 eruit ziet. Kijk mee met onze support engineers die live aanwezig zijn in een “glazen huis”. Ervaar de laatste mogelijkheden van 3D printing en ontdek wat virtual commissioning voor je kan betekenen.

Krijg tijdens de breaks en lunch nieuwe inzichten en netwerk met collega’s en medewerkers van Enginia.

Speciaal voor: Iedereen

Tot het volgende event op 10 oktober 2019!

Wij beginnen al met aftellen.

Sprekers 2018

Wat was er te zien in 2018

Een greep uit het programma:

Locatie

Solid Edge 2020 de introductie

Solid Edge 2020: Met augmented reality voor verbeterde ontwerpvisualisatie en samenwerking. De nieuwe release van Solid Edge 2020 biedt indrukwekkende nieuwe functionaliteiten en verbeteringen! Siemens...
Lees meer

Aftermovie 2018

Twitter Feed

Partners 2018