26
sep

Proefpresentaties Enginia Event gestart

Gisteren zijn we gestart met de proefpresentaties van de gastsprekers van het Enginia Event en Solid Edge University. Alle gastsprekers mogen proefdraaien en hun presentatie aan de medewerkers van Enginia presenteren. Na vier jaar Enginia Event is onze ervaring dat we hiermee de kwaliteit van het programma kunnen optimaliseren. Presentaties worden beter op elkaar én op de bezoeker afgestemd. Aangezien we twee doelgroepen met toch wel verschillende interessegebieden willen informeren, vinden wij dit naast dat de kwaliteit goed moet zijn, erg belangrijk. Ook de sprekers zelf ervaren dit als zeer positief. Gisteren was het de beurt aan Jaap Dubbelaar, Piet van Dongen en Oliver Duncan van Siemens PLM Software. In de komende weken komen alle sprekers aan bod zowel de eigen medewerkers als de gastsprekers.

 

Het volledige programma biedt je een keuze uit 16 innovatieve kennissessies. Verder ontmoet je ruim 250 collega’s uit de maakindustrie en ontdek je de nieuwste technologische snufjes op het Technology Square. Kortom genoeg redenen om je aan te melden.