PLM Boardroom Enginia Event
10
sep

PLM Boardroom samenstelling bekend

Dieseko, Eurotech én Jansen Poultry Equipment beantwoorden jouw vragen over PLM

Kijk je op tegen een PDM/PLM implementatie traject? Tijdens de PLM Boardroom op het Enginia Event 2018 op 11 oktober krijg je de kans om jouw vragen hierover te stellen.

Tijdens het Enginia Event, met het thema Innoveren in 2020, organiseert Enginia een serie interactieve sessies speciaal voor directie en hoger management. Na afloop weet jij wat je nu moet doen om in 2020 beter en sneller te innoveren. Cruciaal voor de maakindustrie die te maken heeft met de transitie naar Smart Industry, Internet of Things en toenemende internationalisering. Met o.a. nieuwe engineering- en simulatie technologieën, praktijkverhalen van bedrijven uit de maakindustrie over Product Lifecycle Management (PLM) en de ROI van digitalisering.

De PLM Boardroom (tijd 11:00 tot 12:00 uur)
Directeuren uit de maakindustrie aan het woord over PLM software. Wat heeft het opgeleverd, waarom kozen zij voor PDM/ PLM en waar liepen zij tegenaan. Dieseko, Eurotech Benelux en Jansen Poultry Equipment hebben zo’n PDM implementatie traject achter de rug én gebruiken een PLM platform. Zij delen graag hun opgedane ervaring met jou tijdens de PLM Boardroom.

En dit zijn die deelnemende directieleden, even voorstellen:

Erik den Besten, Technisch Directeur bij Jansen Poultry Equipment
Erik heeft in 2000 zijn master Industrial Design behaald aan de TU Delft. Na enkele omzwervingen is hij in 2012 bij Jansen Poultry Equipment terecht gekomen als CTO. Hij is verantwoordelijk voor alle technische afdelingen waaronder R&D, planning & productie en engineering.


Marc Boom, Technisch Directeur bij Eurotech Benelux
Marc is na het doen van de studie Product Ontwikkeling bij Eurotech Benelux ingestapt als CTO. Met al vroeg een visie richting 3D ontwerpen is hij reeds jaren actief met Solid Edge (vanaf versie 3). Door toename van de werkzaamheden en uitbrieding naar het buitenland van de engineering afdeling, was uitbreidingen met een management pakket een logische stap. Hij is verantwoordelijk voor de engineering afdelingen in Nederland en in China, waarbij werknemers zowel in-house werken als on the road aan het werken zijn.


Rob Eijkens, Manager Innovatie & Product Ontwikkeling bij Dieseko
Rob is een werktuigbouwer die al ca. 25 jaar ervaring heeft, op het snijvlak van beleidsbepaling en techniek. Zijn ervaringen lopen uiteen van de maritieme sector (Wärtsila), power plant sector (KEMA en NEM) tot aan de zwaardere machinebouw (Dieseko group). Tot twee keer toe heeft hij een Teamcenter (PDM) implementatie binnen een engineering omgeving geleid. Hij heeft hierdoor met name inzicht gekregen in het besluitvormingsproces, dat nodig is om te komen tot een PDM implementatie. Ook weet hij welke belangrijke aspecten, die bij een daadwerkelijke implementatie niet over het hoofd gezien mogen worden. Dit alles vanuit het perspectief van de gebruiker. Vorig jaar gaf Rob al een presentatie over de door Enginia verzorgde Teamcenter implementatie bij Dieseko. Kortom een echte ervaringsdeskundige op dit gebied.

Het volledige programma biedt je een keuze uit 16 innovatieve kennissessies, waarvan 8 speciaal voor directie en hoger management. Verder ontmoet je ruim 250 collega’s uit de maakindustrie en ontdek je de nieuwste technologische snufjes op het Technology Square. Kortom genoeg redenen om je aan te melden.